REKLAMI GEÇ

Emecik’e 3 kilometrelik asfalt yol

Emecik’e 3 kilometrelik asfalt yol

Çameli Belediyesi ekipleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin birlik yürüttüğü 3 kilometrelik Emecik yolunda, asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2015 Cumartesi, 17:27

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde yaklaşık 3 km yol çalışmasının en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt öncesi temel malzeme serimi çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Arslan, “Ekipler aralıksız olarak yol güzergahı boyunca asfalt kazımı kumlama ve asfalt öncesi temel malzemelerin serimi çalışmaları yapmaktadır. Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince 3 kilometrelik asfalt serimi öncesi kışın yağan kar ve aşırı yağışlar nedeniyle dere yataklarından akan fazla suların yeni asfaltlı yola zarar vermemesi için, aynı zamanda yol tesviye yapılarak dar olan bölgelerde genişletme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol, araç ve yaya trafiği acısından daha güvenli olacak.157 Dev projemizde yer alan yol projelerin arasında yer alan Emecik yol asfaltlaması en kısa zamanda tamamlanacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı