REKLAMI GEÇ

En genç muhtar adayı Çameli’den çıktı

En genç muhtar adayı Çameli’den çıktı

31 Mart Yerel Seçimleri için belediye başkanlığı yarışında olduğu gibi muhtarlar arasında da yarış yaşanıyor. Çameli’de yarışa katılan 21 yaşındaki aday Erdem Baş, görev isteyen en genç muhtar adayı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2019 Cumartesi, 12:35

Denizli’nin Çameli İlçesi Taşçılar Mahallesi için muhtar adayı olan 21 yaşındaki Erdem Baş, muhtar adaylar arasında en genç aday oldu. “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, geleceği gençlerin eline bıraktı. Onun açtığı yolda yürümek için aday oldum. Adaylığım konusunda herkes bana destek veriyor ama yaşımı küçük bulanlarda oluyor” dedi.

Listesindeki azaların tamamının yaşının 40’ın üzerinde olduğunu da söyleyen genç aday Baş, “Onların tecrübelerine ihtiyacım var. Kimin ne isteği olursa onu sosyal medya hesaplarından direkt bana yazacak, buna göre vatandaşın ayağına koşacağız. Yazılanları da cevaplarını da tüm vatandaşlarım görecek, şeffaf olacağız. Bir genç olarak enerjimi, mahalleme hizmet ederek harcamak istiyorum. Doğduğumdan bu yana mahallemden hiç ayrılmadığım için mahallemin sorunlarını iyi biliyorum. Bu doğrultuda mahallemize en iyi hizmeti getirebilecek, mahallenin sorunlarını ortadan kaldıracak ve mahallemizde yaşayan büyüklerimizin, küçüklerimizin tamamının taleplerini ciddiye alarak, can kulağıyla dinleyerek, yerine getirmek için canla başla mücadele edeceğim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı