REKLAMI GEÇ

Fethiye’ye niyet, Bıçakçı’ya kısmet

Fethiye’ye niyet, Bıçakçı’ya kısmet

Bir türlü bitirilemeyen Çameli-Fethiye yol güzergahında bulunan Bıçakçı Mahallesi ile Çameli arasındaki yolun yapımı bitme aşamasına geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2014 Cuma, 09:22

Çameli’den çıkıp Fethiye’ye kadar uzanması planlanan, ancak bir türlü bitirilemeyen yaklaşık 80 kilometrelik Çameli-Fethiye yolunun Çameli içindeki bir kısmı tamamlanıyor. 6 kilometrelik Bıçakçı-Çameli arasındaki yolda başlatılan çalışma yoğun bir tempoda devam ediyor. Yolda genişletme çalışmaları devam ederken, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yolun bu ay sonunda bitirileceğini söyledi.

Arslan, 6 kilometrelik yolu tamamlanmasının ardından firmanın Acıpayam – Çameli arasındaki yoldaki çalışmalarını sürdüreceğini söyledi, “Çameli ilçesinin en büyük sorunlarından biri yol sorunu artık tarihe karışıyor. Bıcakçı – Çameli arasındaki yol çalışmaları yüklenici firmanın ek araçları ile birlikte her gecen gün çalışmalar hızlanıyor ve bu ay içerisinde yolun tamamlanmasını bekliyoruz. Bu yıl bittikten sonra yüklenici firma Çameli – Acıpayam yolu çalışmalarına devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı