REKLAMI GEÇ

GÖKYÜZÜ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

GÖKYÜZÜ  RENKLİ GÖRÜNTÜLERE  SAHNE OLDU

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Hazırlık Yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. 23 ülkeden 123 sporcuya ev sahipliği yapan Yaylacık Dağı, renkli görüntülere sahne oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2018 Pazartesi, 16:36

DENİZLİ (AA) – Çameli’de bu yıl altıncısı düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Hazırlık Yarışması ikinci gün uçuşlarıyla devam ediyor.

İlçede 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı’na çıkan 23 ülkeden 123 sporcu sırasıyla uçuşlarını gerçekleştiriyor.

Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği yarışmada gökyüzünde renkli görüntüler oluşuyor.

İran’dan gelen sporcu Fateme Eftekhari, Çameli’de ilk kez uçuş gerçekleştireceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Eftekhari daha önceden dünya kupası kazandığını, bu yarışmada da elinden geleni yapacağını belirterek, şöyle konuştu: “İlk gün deneme atlayışları yaptık. İnanılmazdı. Uçuş için harika bir yer burası. Daha önce de Türkiye’nin çeşitli yerlerinde uçuş gerçekleştirdim. Burada kupayı kaldırmak istiyorum. Yüksek kalitede bir organizasyon düzenlemişler. Ben burayı çok sevdim. Coğrafyanız ve havanız çok güzel. Buraya geldiğimiz zaman çok mutlu hissediyoruz.” dedi.

Rusya’dan gelen Alexander Anatoly ise yarışların ilk gününde çok güzel atlayışlar gerçekleştirdiklerini anlatarak,” Çok güzel yarışlar çıkacağına inanıyorum. Buradan atlayış yapmak harika.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’dan gelen Hüseyin Tanrıverdi ise ilçede dördüncü kez uçuş gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Beğendiğimiz bir bölge. Burada hem kalkış hem de olanaklar çok güzel.” yorumunu yaptı.

Yarışlar, 7 Eylül Cuma günü sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı