REKLAMI GEÇ

Hoş geldin komşu!

Hoş geldin komşu!

Denizli’nin en uzak ilçesi Çameli’nin AK Partili Belediye Başkanı Cengiz Aslan, mesafe olarak çameli’ye daha yakın olan Muğla ilçelerini markaja aldı. Aslan, Köyceğiz, Fethiye ve Dalaman’ı ziyaret etti, bölge kalkınmasının üzerinde durdu.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2014 Çarşamba, 10:25

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aslan, çevre illere bağlı ilçeleri de ziyaret kapsamına aldı. Burdur ve Muğla’nın Çameli’ye yakın ilçe belediye başkanlarıyla görüşen Aslan, bölge kalkınması için projelerini aktarıyor.

Aslan bu haftayı Muğla ilçelerine ayırdı. Önce Fethiye’nin MHP’li Belediye Başkanı BehçetSaatçı’yı ziyaret eden Aslan, “Yaşça ve siyaseten bizden büyük olan Behçet ağabeyimize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Komşu belediyeyiz. İlk hayırlı olsun ziyaretlerinden bir tanesini de başkanımıza yapalım istedik” dedi.
Aslan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Saatçı ise, “Bu tür ziyaretlere alışık değiliz, Başkanımız bizi şaşırttı” karşılığını verdi.

Köyceğiz’inAK Partili Belediye Başkanı Kamil Ceylanve Dalaman’ın CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı da ziyaret eden Aslan, bölgenin kalkınması için aynı coğrafya içinde bulunan herkesle işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar

Ramazan Değirmenci   -  Bağlantı 11 Temmuz 2014, 12:15

Sayın başkanın bu özverisine doğrusu hayranız. Gerçekten özlenen bir tablo. Orası muhalif burası bizden demeyip komşularını ziyaret eden, ilçesinin kalkınması için mücadele eden örnek bir belediye başkanı. Heyecanınızdan bir şey kaybetmeden İnşallah güzel neticeler aldığınızı da görürüz. Kolaylıklar diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı