REKLAMI GEÇ

Kaybolan kuzularını gazete ilanıyla arıyor

Kaybolan kuzularını gazete ilanıyla arıyor

Kaybolan 13 kuzusu için ilan veren Çamelili Halit Arslan 8 kuzusunu buldu ama 5’i hala kayıp. İlanı gören mahalleli kuzuları bulmak için seferber oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 15:40

Sabah otlamak üzere bahçesine bıraktığı 13 kuzusunu akşam yerinde bulamayan Çamelili Halit Arslan, üç günlük arayışın sonunda gazeteye ilan verdi, yardım istedi. İlanı gören mahalleli ise kuzuları bulmak için seferber oldu. Arama çalışmalarında 8 kuzunun izine rastlandı ama 5 kuzu hala kayıp.

İlçede internet üzerinden yayın yapan Çameli Gazetesi’nin ilanını gören ilçe sakinleri kuzuları bulmak için harekete geçti. Arama çalışmaları Bıçakçı Mahallesi’indeki Çeçey Mevkii’nde sonuç verdi. Bulunamayan 5 kuzu için çağrıda bulunan Arslan, görenlerin ilanda yayınladığı telefon numarasına başvurmasını istedi.

Denizlihaber.com’a konuşan Halit Arslan, kayıp kuzuları üç günden beri aradıklarını ancak 8’ini bulabildiklerini belirterek, “Akrabalarım, komşularım seferber olduk. Dağ-taş arıyoruz. 8’ini bulabildik. Biri anaç 5 kuzu için hala arama çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı