REKLAMI GEÇ

Kaymakam, esnafa maddi destek verecek, vatandaşın biriken borcunu ödeyecek

Kaymakam, esnafa maddi destek verecek, vatandaşın biriken borcunu ödeyecek

Ülkemizdeki salgın hızını artırmadan devam ederken, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’den alkışlık bir hamle geldi. Kaymakam Yenigün, salgın nedeniyle iş yapamayan esnafa maddi destek sağlanacağını ve vatandaşın esnafa olan birikmiş borcunun ödeneceğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2020 Çarşamba, 14:00

Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’den salgından zarar gören esnafa ve vatandaşa nefes aldıracak hamle geldi. Kaymakamlık, Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan işyerlerine ve veresiye borcu olan vatandaşlara maddi destek sağlanacağı duyurusunu yaptı.

Kaymakam Yengün, Çamelili vatandaşların salgını en az zararla atlatması için çalıştıklarını belirtirken, “Son tedbirler neticesinde tamamen kapanan kahvehane-kıraathanelerden, paket servise geçen işletmelere, aylardır işleri aksayan müzisyen, garson gibi meslek gruplarına mensup ve ihtiyaç sahibi olan tüm iş ve İşletme sahipleri-üyelerinin ilçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile iletişime geçmesi halinde şartları uygun olanlara Kaymakamlığımızca nakdi yardımda bulunulacaktır” dedi.

Vatandaşın, esnafa olan birikmiş borcunun de yine vakıf aracılığıyla ödeneceğini belirten Kaymakam Yenigün, “Başta büfe, bakkal, market, nalbur gibi veresiye ile satışın yaygın olduğu iş yerlerine borçlu vatandaşlarımızdan maddi durumu nispeten uygun olmayanları borç miktarı ile beraber yine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına bildirmeleri halinde yardım edilebilir durumda olan vatandaşlarımızın borcu Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca kapatılacak; böylelikle hem ilgili vatandaşımız hem de esnafımız kısmi bir yükten kurtulacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

aydın   -  Bağlantı 2 Aralık 2020, 14:31

3 kişinin yaşadığı yerde 3 kuruş ödemek kolay.
Duyan da Çameli’nde hiç kimse koronadan tek kuruş zarar etmedi sanacak.
Başka haber bulun.

Özcan Süllü   -  Bağlantı 2 Aralık 2020, 14:28

Tebrikler sayın kaymakamım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı