REKLAMI GEÇ

Okuma bilinci için “KİTABIMLA HER YERE” etkinliği…

Okuma bilinci için “KİTABIMLA HER YERE” etkinliği…

Çameli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri ile birlikte kitap okuma bilincini yerleştirmek için “Kitabımla Her Yere” başlığı altında bir etkinlik düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2018 Perşembe, 08:39

Etkinlik çerçevesinde kalabalık bir grup Çameli’nin eşsiz güzelliklere sahip Emecik Kanyonu’nda kitap okudu. Amaçlarının bu konuda bir farkındalık yaratmak olduğunu söyleyen etkinliği organize eden öğretmen Ali Hız ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm/Alan Şefi Nazlı KAVCAR, “Bu tür etkinliklerde önemli olan kazanımlardır. Bizde bunu düşünerek öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla bir araya geldik” dediler.


Diğer taraftan öğretmenler “Kitabımla Her Yere” adı altındaki farkındalık etkinliğinin bir kereye mahsus olmadığını ve gelecek günlerde de aynı tarzda, doğa ile iç içe etkinlik çalışmalarının süreceğini belirttiler. (Kaynak: Çameli Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı