REKLAMI GEÇ

Koronavirüs can almaya devam ederken, duyarsızlık devam ediyor

Koronavirüs can almaya devam ederken, duyarsızlık devam ediyor

Denizli’de koronavirüs vakalarındaki son haftalardaki artış endişe boyutuna ulaşırken, Çameli’den ilk ölüm haberi geldi. Sarayköy’de ise karantinada olması gereken pozitif hasta hastaneye ilaç yazdırmaya gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2020 Cuma, 12:26

Denizli’de her kesimde görülmeye başlayan koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi. D20Haber.com’un aktardığına göre, Çameli’de 70 yaşındaki A.K. koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölüm, Çameli’deki ilk ölüm olarak gösterildi.

SARAYKÖY’DE AKIL ALMAZ DUYARSIZLIK
Öte yandan vurdumduymazlık da devam ediyor. Sarayköy’de karantina altında kalması gereken bir hasta, kimseden yardım istemeden Sarayköy Devlet Hastanesi’ne gitti. Kaydının girilmesiyle pozitif vaka olduğu ve karantinada olması gerektiği belirlenen hasta igözetim altına alındı. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne karantinaya götürülen hastaya 3 bin 100 TL de ceza uygulandı.

Yorumlar

Arzu   -  Bağlantı 12 Eylül 2020, 11:14

Duyarsızlık sadece saraykoyde değil ki Gültepe Mahallesi’nde insanlar Corona tedavisi görürken eczaneye ilaç yazdırmaya geliyorlar hemde a101e uğrayıp alışveriş yaptıktan sonra…… Bir diğeri eşim de virüs var bende yok diyip geziyor….. Bir diger

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı