REKLAMI GEÇ

MHP’nin hedefi sağ oyları almak

MHP’nin hedefi sağ oyları almak

MHP Çameli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nasuh Deniz, belediye başkan adayını belirlediklerini ancak şimdilik ismini açıklamak istemediklerini belirtti. Deniz, Çameli’de AK Parti’ye giden DYP ve ANAP’lıların oyunu MHP’ye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 10:18

ŞENGÜL BOZ
MHP Çameli İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nasuh Deniz, Ankara’daki rüşvet ve yolsuzluk olaylarını kendi lehlerine çevirmek istiyor. Çameli’de üçlü koalisyon olabileceğini vurgulayan Deniz, “AK Parti, yolsuzluk ve rüşvet olayları ile yıprandı. Oy verenler pişman oldu. Operasyonu yöneten savcıyı, polisi görevden alması AK Parti’nin suçunu kabul ettiği anlamına gelir. Halk bunu 30 Mart yerel seçimlerinde değerlendirecektir” dedi.

“SAĞ OYLAR MHP’YE GELİR”
Çamelide, CHP’nin 1800, MHP’nin ise 1500 oyu olduğunu, eğer AK Parti’nin oyları MHP’ye gelir ise Çameli’de MHP’nin iktidar olabileceğini vurgulayan Deniz, “Çameli, emekliler ilçesi oldu. Gençler dışarı gidiyor. İş sahaları olmadığı için gençleri ilçemizde tutamıyoruz. Çameli’de üretim sahaları oluşturmak gerekiyor. Çameli’nin gençleştirilmesi sağlanacak. Eğer belediye başkanlığını alırsak, bununla ilgili çok sayıda projelerimiz var” diye konuştu.

“MOBİLYA SEKTÖRÜNDE SÖZ SAHİBİ OLMALIYIZ”
Şu anda ismi açıklanmak istenmeyen öğretmen belediye başkan adayının seçilmesi halinde üretimi artırmak amacıyla kursların açılacağını söyleyen MHP Yönetim Kurulu üyesi Nasuh Deniz, “Çameli ormanlarıyla zengin bir ilçe. Buna rağmen mobulya sektörü gelişmemiş. Oysa, Çameli mobilyada söz sahibi olması gereken bir ilçe. Ormanlarımız buradan kesilip bayka yerlerde işleniyor. Bu çok trajikomik bir olay. Çameli’nin yerel imkanları çok fazla, önemli olan bunların değerlendirilmesi. Halk bize bu imkanı verirse, Çameli’yi çağ atlatırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı