REKLAMI GEÇ

Obeziteye karşı pedal çevirecekler

Obeziteye karşı pedal çevirecekler

Çameli Kaymakamlığı, ile Çameli Belediyesinin düzenlendiği ve Muğla, Fethiye Halk Sağlığı Merkezinin destek verdiği “Mountain Bike Festivali”ne katılan vatandaşlar obeziteye karşı pedal çevirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2015 Cuma, 12:32

Dünya Obezite haftası dolayısıyla düzenlenen festivalde, vatandaşlar, obeziteye karşı pedal çevirecek. Çameli Kaymakamlığı ile Çameli Belediyesi’nin himayelerinde gerçekleştirilen ve Muğla, Fethiye Halk Sağlığı Merkezlerin de destek verdiği “Mountain Bike Festivali”, 10-13 Eyül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

4 GÜN PEDAL ÇEVİRECEKLER
Etkinliğe katılan vatandaşlar Çameli ilçesinden Kybra Antik Kentine, oradan da Karanfilli, Kirazlı ve Ağlı yaylasına kadar uzanan alanda pedal çevirerek, çağımızın hastalığı olan obeziteye dikkat çekilecek. Festivalin son günü, katılımcılar bisikletleri ile 83 km yol kat edilerek Çameli’den Fethiye merkezine ulaşılacak.

Etkinlik ücretsiz olup katılmak isteyenlerin Çameli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu İbrahim Putgül’e , 0 532 734 35 09 numaradan ulaşıp kayıt yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı