REKLAMI GEÇ

Öztürk ilçe hastanelerini ziyaret ediyor

Öztürk ilçe hastanelerini ziyaret ediyor

Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, ilçe hastanelerini tek tek dolaşarak ziyaret ediyor. Ziyaretlerin hasta ve çalışanların memnuniyetlerini artırmayı amaçladığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2019 Çarşamba, 13:43

Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, hasta ve çalışanların memnuniyetlerini artırmak amaçlı ilçe hastanelerine olan gezilerini sürdürüyor. Öztürk, son gezisinde Çameli’de sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
İlçede bulunan sağlık tesislerini ziyaret ederek yürütülen hizmetleri değerlendiren Öztürk’e gezisinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Sağlık Hizmetleri Başkanı, Uz.Dr. Burak Altan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Burdurlu eşlik etti.

İlçe programına Çameli Devlet Hastanesi’nden başlayan Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’e Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Pırtı tarafından sunum yapılarak hastanenin genel işleyişi hakkında bilgi verildi. Sağlık Müdürü daha sonra sırasıyla Çameli Acil Sağlık İstasyonu, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının görüş ve önerilerini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı