REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe Çameli’de

Vali Kocatepe Çameli’de

Vali Şükrü Kocatepe, Çameli’de bir dizi inceleme gerçekleştirdi. Yapımı devam eden Çameli Devlet Hastanesi ve tamamlanan itfaiye binasını gezen Vali Kocatepe, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 09:55

Vali Şükrü Kocatepe’ye Çameli ziyaretinde ilçe Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Jandarma Komutanı Mehmet Dikbakan eşlik etti.

TURİZM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR
Vali Kocatepe Çameli gezisine kaymakamlık ziyareti ile başladı. Kaymakam Şeref Albayrak, ilçeyle ilgili bilgiler verdi, ekonominin hayvancılık ve tarıma dayalı olduğunu ifade etti. Çameli’nin turizm potansiyelinin yüksek olduğunu anlatan Albayrak, bu alanda çalışmaları yoğunlaştırdıklarını kaydetti.

vali-cameli-icc

YAMAÇ PARAŞÜTÜ ŞAMPİYONASI TANITIM ARACI
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da ilçenin genel durumu hakkında brifing verdi. Çocukları ve gençleri başta spor olmak üzere kültürel faaliyetlere yönlendirmek için yerel yönetimler olarak çalıştıklarını ifade eden Arslan, çabalarının bu doğrultuda sürdüğünü söyledi.
Arslan, “İlçenin tanıtımına, ekonomisine güçlenmesine yönelik faaliyetler gerçekleştiriyoruz. 26-31 Temmuz tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştirilecek Türkiye Yamaç Paraşütü Kupası Yarışları’nın tanıtım için önemsiyoruz. Bu organizasyon ilçemiz için büyük avantaj sağlayacak” dedi.

vali-cameli-ic

HASTANE İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Kocatepe brifingin ardından yapımı devam eden Çameli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalarda gelinen aşamaya ilişkin bilgi alan Vali Kocatepe, Çameli’nin modern bir hastaneye kavuşacağını belirterek, “İlimizde ve Çameli’de yatırımlar devam ediyor. Bu hastane 27 yataklı olarak planlandı. İlçede herkese hizmet verecek kapasiteye sahip. Ameliyathaneleri, sosyal donatıları ile örnek olacak bir hastane projesi” dedi.

vali-cameli-iccc

TAMAMLANAN İTFAİYE BİNASINI GEZDİLER
Hastanenin ardından Vali Kocatepe ve beraberindekiler yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çameli Şubesi merkezinde incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı