REKLAMI GEÇ

Zolan tekrar ilçe yollarında

Zolan tekrar ilçe yollarında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezilerine Çameli’den başladı. Başkan Zolan, “2 ay gibi kısa bir süre içinde Büyükşehir’in tüm sistemini çalışır hale getirdik. Şimdi ilçelerde gerçekleştireceğimiz projelere başlama zamanı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2014 Pazartesi, 10:54

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden ilçe turlarına başladı. Bu kez büyükşehir’in gerçekleştireceği projeleri yerinde incelemek için ilçelere giden Başkan Zolan’ın ilk durağı Çameli oldu. Hafta sonu gerçekleştirilen gezide Denizli Büyükşehir Belediyesi yönetimi tam kadro hazır bulundu. Başkan Zolan ile birlikte Genel Sekreter Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ile genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve birim müdürleri de katıldı.

Gezi’nin ilk durağı Çameli Belediyesi oldu. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından karşılan Başkan Zolan ve beraberindekiler ilçede kısa bir esnaf ziyaretinde bulundu. Zolan daha sonra Esnaf ve Kefalet Odası Toplantı Salonu’nda belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Zolan: “Bizim yol arkadaşlarımızsınız”
Salonda bulunan herkesi yol arkadaşı olarak gördüğünü dile getiren Başkan Zolan, “ Burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşma bizim için çok önemli. Çameli için neler yapılması gerektiği konusunda, önceliklerimiz konusunda bu toplantı bize bir yol haritası çizecek. Sizleri dinlemeye Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tam kadro geldik. Sizler bizim yol arkadaşlarımızsınız. Bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıya katılan muhtarlar taleplerini dile getirirken Başkan Zolan tüm taleplerin önceliğine göre tek tek yerine getirileceğini söyledi.

Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Garaj, pazaryeri ve Hayri Dev Kültür Merkezi’nin yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Çameli’nde hizmet verecek birimlerin konuşlanacağı alanlarda da inceleme yapan Başkan Zolan, Çameli Stadyumu ve Paşa Deresi Mesireliğini gezdi. Buralarda bulunan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılacağını dile getiren Başkan Zolan, daha sonra itfaiye, cenaze hizmetleri ve DESKİ’ye bağlı birimlerde görev yapan personel ile bir araya geldi. Personele kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma prensipleri hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Yorumlar

YURTHAN   -  Bağlantı 9 Haziran 2014, 11:40

acaba buldana gidecekmi çok merak ediyorum!!!!nedense fetsivalde bir tanesini bile göremedik…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı