REKLAMI GEÇ

Bakanı buldu, gölet istedi

Bakanı buldu, gölet istedi

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Afyonlu olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile bayramlaşmak için Dazkırı’ya gitti, gölet istedi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2014 Perşembe, 10:09

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, bayramı fırsat bilip ilçesine gölet kazandırmak için Afyonkarahisar’a gitti. Çardak ile komşu olan Dazkırı’ya,Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun geleceğini öğrenen Başkan Öztürk, hem bayramlaşmak hem de ilçenin gölet sorunun anlatmak için bu fırsatı kaçırmadı.

DAZKIRI’YA GİTTİ
Belediye önünde düzenlenen bayramlaşma törenine katılanÖztürk, burada Bakan Eroğlu ile görüştü. İlçede sulu tarımın artması için gayret ettiklerini söyleyen Öztürk, hazır bir gölet yeri bulunduğunu, ancak yatırım yapılmadığını söyleyerek, Bakan Eroğlu’ndan destek istedi.

BAKAN’DAN İSTEDİ
Maliyetin çok yüksek olmadığını, yerin hazır olduğunu belirten Öztürk’ü Bakan Eroğlu İller Bankası’na yönlendirdi. Bakan Öztürk ise gerekli girişimleri yaptıklarını ama netice alamadıklarını belirterek “Oradan henüz bir cevap gelmedi, ilçemizde sulanabilir artması için desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı