REKLAMI GEÇ

Çardak’ta bakım süresi kısaltıldı

Çardak’ta bakım süresi kısaltıldı

Çardak Havaalanı’nda, daha önce 1 Haziran-1 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacağı belirtilen bakım çalışmaları, 1 ay ertelendi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2010 Perşembe, 17:55

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, daha önce 1 Haziran 2010 tarihinde başlayacağı açıklanan pist bakım çalışması, 1 Temmuz-31 Ağustos 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eylül ayının başı itibari ile de uçaklar tekrar piste iniş ve kalkış yapabilecekler.

3 aylık bakım süresi 2 aya indirildi
Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Önceki açıklamada 3 ay sürmesi planlanan pist bakım çalışması, Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, Çardak Meydan Komutanlığı’na gönderilen yazı ile 1 Temmuz’da başlatılacağı bildirilmiş olup, buna göre çalışmalar 2 ay sürecek ve Ağustos ayı sonu itibari ile tamamlanacaktır” denildi.

Borajet için girişim
Açıklamada, “Pist bakımı nedeni ile kapalı olan sürede yedek piste iniş kalkış yapabilecek uçaklara sahip olan BORAJET yetkilileri ile görüşülmüş kendilerinin olumlu görüşü alınarak, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na kendilerine gerekli iznin verilmesi için Valiliğimizce müracaat edilmiştir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı