REKLAMI GEÇ

Çardak’ta penceresinin önünde cenazesi bulunan yaşlı adam toprağa verildi

Çardak’ta penceresinin önünde cenazesi bulunan yaşlı adam toprağa verildi

Çardak’ın Beylerli mahallesinde evinin penceresinin dibinde cenazesi bulunan, vücudunda darp izi bulunmayan 85 yaşındaki Ülfet Şahan Beylerli’de toprağa verildi. İncelerli milletvekili Ahmet Yıldız da ‘ülfet Çavuş’a rahmet diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2020 Çarşamba, 15:01

Çardak’ın Beylerli mahallesinde önceki akşam, evinin penceresinin dibinde cenazesi bulunan 85 yaşındaki Ülfet Şahan için önce ‘şüpheli ölüm’ ihbarı yapıldı. Eşi Cennet Şahan’ın yanından tuvalete gitmek için kalkan Ülfet Çavuş lakabıyla bölgede herkesçe bilinen Ülfet Şahan, bir saate yakın bir süre geri dönmedi.

Pencerenin açık olduğunu gören eşi, aşağıda Ülfet Çavuş’un cenazesini gördü. Pencerenin darlığı, kaldırıma çok yakın olması, içeri birinin girmiş olabileceği ve itmiş olabileceği şüphesini uyandırdı.

Jandarma Suç Araştırma Timleri evde geniş çaplı inceleme yaptı. Eve yabancıların girdiğine dair bir delile ulaşılamayınca, otopsi sonucu beklendi. Ön otopsi raporunda Ülfet Şahan’ın vücudunda darp izine rastlanmadı. Şahan’ın boynunun kırılması sonucu öldüğü belirlendi. Boyundaki kırılmanın ise düşme esnasında olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Çardak ve Bozkurt bölgesini kapsayan bölgenin adı olan Hambat’la birlikte ismi anılan ‘Hambatlı Ülfet Çavuş’ lakaplı Ülfet Şahan, bugün öğle namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Diğer yandan Bozkurt’un İnceler mahallesinden olan Hambatlı Ak Parti Milletvekili Ahmet Yıldız da Şahan’ı tqitter hesabından rahmet ve başsağlığı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı