REKLAMI GEÇ

Belediye Başkanı’ndan vatandaşa facebook dayağı

Belediye Başkanı’ndan vatandaşa facebook dayağı

Çardak İlçesi Belediye Başkanı AK Parti’li Mustafa Kocazeybek’in, AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı kurucularından parti üyesi 40 yaşındaki İbrahim Canel’i, kendisi ve belediyenin çalışmalarını eleştirdiği, ayrıca Başbakanlık İletişim Merkezi’ne şikayet ettiği için yakınlarıyla dövdüğü iddia edildi. İbrahim Canel, “Eleştiri ve uyarıları hazmedemediler. Beni dövdüler. 3 gün iş göremez, 5 gün istirahat raporu aldım. Başkan ve kardeşlerinden şikayetçi oldum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2013 Perşembe, 12:34

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Çardak İlçesi’nde AK Parti Teşkilatı kurucularından ve parti üyesi İbrahim Canel, Çardak Belediye Başkanı AK Parti’li Mustafa Kocazeybek ve belediyenin eksik hizmetleriyle usulsüzlük iddialarını sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığını bu nedenle zor günler geçirdiğini ifade etti. Halkı aydınlattığını savunan evli ve 1 çocuk babası Canel, şöyle dedi:

“Çöplerin zamanında toplanmadığı, içme suyunun yeterince temiz olmadığı ve belediyenin diğer hizmetlerinin yetersiz olduğu gibi konuları sosyal paylaşım sitesinde paylaşarak halkı aydınlattım, belediyeyi uyardım. Başkan makam aracıyla Denizli kent merkezine sakal tıraşı olmaya gidiyor. Zabıta aracıyla köylere düğünlere gidiyor. Bunları da Facebook üzerinden halka duyurdum. Başkan, 3 Mayıs’ta belediyeye ait minibüsle Bursa’ya gezi düzenledi. Geziye kendi yakın çevresi katıldı. Ayrıca, yasal olmadığı halde mezarlıkta sondaj kuyusu açtırıp, suyu bir firmanın kullanımına sundu. Bu iki konu için Başbakanlık İletişim Merkezi’ne şikayette bulundum. Şikayetim üzerine, belediyeye ait araç için 770 TL gider gösterildi ve kendi ceplerinden ödeme yapıldı. Başkan Mustafa Kocazeybek, eleştirilere ve uyarılara tahammül edemedi. Geçen 28 Haziran’da kıraathanede otururken, yanıma kardeşleri Fatih Kocazeybek ve Serhat Kocazeybek ile gelip bana saldırdı. Sağ gözüm kanadı. Vücudumun değişik yerlerinde darp izleri oldu. Denizli Devlet Hastanesi’nden 3 gün iş göremez, 5 gün istirahat raporu aldım. Ardından da beni dövenler hakkında Çardak Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundum.”

CANEL: BAŞBAKANIMIZ GEREĞİNİ YAPACAKTIR
İbrahim Canel, Başbakan Recep Tayyip Erkdoğan’ın bile eleştiriler ve muhalefeti dikkate alıp, hazmedebildiğini bildirirken şöyle dedi: “AK Parti’nin Çardak İlçe Teşkilatı kurucu üyesiyim. Partideki kaydım hala sürüyor. Çardak Belediye Başkanı da AK Parti’li. Aynı partide olmam, yapılan yanlışları görmezden geleceğim anlamına gelmez. Yanlışları partimizin de zarar görmesine neden oluyor. Sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfamdan eleştirilerime devam edeceğim. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu haksızlıklardan haberdar olup gereğini yapmasını bekliyorum.”

BAŞKAN: ELEŞTİRİNİN DE BİR SINIRI VAR
Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek ise, yargıda olan dayak iddiası için yorum yapmayacağını dile getirirken, “Eleştirinin de bir sınırı vardır. İbrahim Canel, işin tadını kaçırdı, yaptıkları rahatsızlık veriyor, iftira atıyor. Yaptığımız eksiklikler varsa, yanlış varsa eleştirilere elbette saygılı oluruz” dedi.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 4 Temmuz 2013, 16:49

bunlardan hersey beklenir,gücü eline alan halka hersey yapar…

zafer   -  Bağlantı 4 Temmuz 2013, 12:43

Bunların suyu iyice ısındı.Birbirlerini yemeğe başladılar..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı