REKLAMI GEÇ

DEVLETİN SİLAHLI GÜCÜ

DEVLETİN SİLAHLI GÜCÜ

Çardak’ta 7.si yapılan Acıgöl Kültür Festivali’ne katılan devlet erkanı ellerine silahlarla poz verdi. Vali, Belediye Başkanı ve Milletvekili Mithat Ekici’yi silahlandıran ise, festivalde gerçekleştirilen trap atışlarıydı.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2010 Pazar, 13:43

Çardak’ta bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Acıgöl Kültür Sanat ve Flamingo Festivali, renkli görüntülere sahne oluyor. Festivalin ikinci gününe katılan Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri trap atışlarında şanslarını denedi.
Festivale Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mithat Ekici ve Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Çardak Kaymakamı Murat Ertekin, Bozkurt Kaymakamı Yasin Öztürk, Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek ve vatandaşlar katıldı.

Göz Mevkiinde düzenlenen etkinliklerde çeşitli ikramlarda bulunuldu. Daha sonra atış poligonunda Trap Atışları Yarışması yapıldı. Antalya, Manisa Burdur, Denizli, Isparta ve Aydın’dan yaklaşık 50 sporcu; yıldızlar, erkekler ve bayanlar kategorisinde yarıştı.

Yarışmalarda protokol üyeleri de şanslarını denedi. Vali Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Çardak Kaymakamı Murat Ertekin, Bozkurt Kaymakamı Yasin Öztürk ve Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek poligonda atış yaptı. Protokol üyelerinin isabetli atışları katılımcılardan alkış aldı.

3 gün olarak planlanan 7. Acıgöl Kültür Sanat ve Flamingo Festivali, düzenlenecek konserlerle devam edecek ve Pazar günü sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı