REKLAMI GEÇ

DHMİ 76. yaşında

DHMİ 76. yaşında

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin76. kuruluş yıldönümü, Çardak Havaalanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Törene katılan Vali Yavuz Erkmen, bölgede yeni yapılan halı saha ile Pamukkale Havaalanı Taksi Durağı’nın açılışını yaptı.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2009 Cumartesi, 17:42

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 76. kuruluş yıldönümü Çardak Havaalanı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Törene katılan Vali Yavuz Erkmen, bölgede yeni yapılan halı saha ile Pamukkale Havaalanı Taksi Durağı’nın açılışını yaptı. Törene Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Çardak Kaymakamı Zekai Erdem, Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek, Çardak Hava Meydan Müdürü Soner Tuğral, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Törende konuşan Çardak Hava Meydan Müdürü Soner Tuğral, 76 yıldır artarak giden hizmetler sonucu bugünlere gelindiğini söyledi.

Denizli Milletvekili Mithat Ekici ise, DHMİ’nin yaptığı hizmetin, insana yapılan hizmet olduğunu, insanın her şeyin üstünde olduğunu söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, DHMİ’nin 76’ncı kuruluş yıldönümünde emeği geçen herkese teşekkür etti. Denizli’de yapılan kutlama törenlerinde, bu yıl sportif faaliyetlerin de yapıldığını belirten Vali Erkmen, “Gençlik Haftası nedeniyle bu tür bir kutlamanın uygun olacağını düşündük. Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu ve en büyük eserim dediği Cumhuriyet’i emanet ettiği siz gençlersiniz” dedi.

Konuşmaların ardından DHMİ tarafından hazırlanan plaket, Denizli Milletvekili Mithat Ekici tarafından Vali Yavuz Erkmen’e verildi. Vali Yavuz Erkmen de emeği geçenlere plaket verdi.

Tören, DHMİ tarafından 76. yıl anısına yapılan futbol sahasının açılışı ile devam etti. Vali Yavuz Erkmen ve Denizli Milletvekili Mithat Ekici burada penaltı vuruşu kullanarak sahanın açılışını yaptı. Vali Erkmen, Havaalanı’nda açılan Pamukkale Havaalanı Taksi Durağı’nın da açılışını gerçekleştirdi. Tören, son olarak DHMİ 76. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı