REKLAMI GEÇ

“Çardak’ın olmazsa olmazları var”

“Çardak’ın olmazsa olmazları var”

MHP Denizli Çardak İlçe Belediye Başkan Adayı Cemal Şahin, 34 yılık memuriyet hayatında 32 yıl idarecilik yaptığını vurgulayarak, devlet tecrübesi ve birikimlerini Çardak’ın güzelleşmesi ve gelişmesi için kullanmak için aday olduğunu açıkladı. Şahin, Çardak’ın olmazsa olmazlarını denizlihaber.com’a anlattı.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2013 Perşembe, 12:20

ŞENGÜL BOZ

Seçim beyannamesine ‘rabbim bana hesabını veremeyeceğim hiçbir işi nasip etmesin. Hesabını verebileceğim işleri de yapmaya nasip etsin” diye yazdırdığını belirten MHP Çardak Belediye Başkan Adayı Cemal Şahin, 34 yıllık memuriyet hayatının 32 yılını idarecilik, 4 yıl ise ilçe milli eğitim müdürlüğü yaptığını belirtti. Devlet tecrübesi ve birikimi olduğunu belirten Şahin,” Çardak’ı hep zaman zaman kalkınmayışı,diğer çağdaş ilçeler gibi olamadığını tenkit ettim. Meslekteki birikimlerim Çardak’ın kalkınması güzelleşmesi noktasında kullanmak üzere MHP’den aday oldum” dedi.

Çardak için olmazsa olmazları arasında otobüs terminalinin yer aldığını söyleyen MHP Adayı Cemal Şahin, ilçenin kalkınması için hazırladığı projelerin bir kısmını şöyle özetledi: “Çardak, Ankara yolu üzerinde en uç noktada. Buna rağmen bu imkandan yararlanamıyor. O nedenle öncelikli yapılması gereken yatırım otobüs terminali ve sosyal tesisler olmalı. Ayrıca, çok amaçlı, okulların kültürel faaliyetlerinde kullanabileceği toplum eğitim merkezlerine ihtiyaç var. Bunun içinde projemiz hazır. Çarda’ı sıkıntıya sokan diğer bir yol sorunu da, ilçe merkezi içindeki yolun, bir alt geçitle ilçe merkezine bağlanmamış olması. Burada trafik kazaları ve can kayıpları yaşanıyor. Pazar yeri esnaf ve halk için sıkıntı. Bunlar halkımın ve insanlarımızın istediği şekle dönüştürülmeli.
mhp-cemal-sahin-ic

Çaltı yolu Çardak merkezine kaydırılmalı. Yol yok gelen giden yok esnafın faydalanabileceği ortam yok. Çardak’ın dört büyük köyü var. Bu köyler hayvancılıkla geçimini sağlıyor. Buralarda hayvancılığın gelişmesi ve daha modern hayvancılık yapılması için kooperatifler kurulacak. Beylerli köyünde baraj var. Büyülterek Hambat ovasının sulanması suretiyle sulu tarıma geçilmeli. Havaalanı ve çevresi olarak biliniyor Hambat. Burada bir organize sanayi var. Tam aktif çalışmasa da buraya gelecek yatırımların ihtiyacı olan ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Meslek Lisesi ilçeye kazandırılmalı. Ayrıca, havaalanı için, Türkiye’de iki yerde bulunan havacılık ile ilgili meslek yüksek okunun açılması da projelerimiz arasında.”

SEÇİM YARIŞI AK PARTİ VE MHP ARASINDA GEÇER
Çardak 1958 yılında ilçe olduğunu ve o günden bugüne CHP’nin bir kere belediye başkanlığını aldığını hatırlatan Şahin, “30 Mart yerel seçimleri yarışı iki parti arasında yaşanır. AK Parti ve MHP arasında. Ve Çardak seçmeni partiden çok adaya oy verir. O nedenle projesi olan ve bu projeleri hayata geçirebilecek kabiliyetteki adaylar seçimi alacaktır. Seçim çalışmalarımızı ilçe başkanlığının koordinatörlüğünde yönetim kurulu üyelerimizin yer aldığı ekiplerle devam ediyoruz. Kendi aramızda görev dağılımı yaptık. Köylerde, mahallelerde ve beldelerde bire bir seçmenle görüşerek devam ediyor. Ayrıca, Annem buralı, öğretmenliğe burada başladım. Babam Çaltılı. Çardak’ın en kalabalık köylerinden biri. 500 seçmeni var. Gölcük’ün yüzde 70’i akrabam. O nedenle bu seçimi MHP alacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı