REKLAMI GEÇ

15 BİN LİRA PARAYA EL KONULDU

15 BİN LİRA PARAYA EL KONULDU

Çivril’de polis filmleri aratmayacak bir kumar operasyonu yaptı. Kumar oynatıldığı ihbarı alan polis dışarının gözetlendiğini fark edince baskını kapıdan değil elektrik arıza vincinin sepetine çıkarak balkondan yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2019 Salı, 11:15

Çivril polisi film sahnelerini aratmayacak bir kumar operasyonuna imza attı. Kumar oynatılan kahvehaneye baskın yapmayı planlayan güvenlik güçleri, binanın dışının gözetlendiğini fark edince baskını kapıdan değil, balkondan gerçekleştirip, içerideki 4 kişiyi gözaltına aldı, 15 bin lira paraya da el koydu.

FİLM GİBİ
Polis Çivril’in Çatlar Mahallesi’ndeki bir kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisini aldı. İkinci katta bulunan kahvehaneye baskın düzenlemek isteyen ekipler, kahvehanenin bulunduğu sokağa geldiğinde dışarısının gözetlendiğini fark etti ve planı değiştirdi.

Polis elektrik dağıtım şirketinden sokağın elektriğinin kesilmesini ve bir de kendilerine sepetli bir vinç aracı gönderilmesini istedi. Şirket elektrikleri kesti elektrik arıza aracının sepetini kullanan polis kahvehaneye kapı yerine balkondan girdi.

İçeride bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, masadaki 15 bin liraya yakın paraya da el konuldu.

(Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı