REKLAMI GEÇ

7 kişi öldüresiye dövdü

7 kişi öldüresiye dövdü

Çivril’de kepçe operatörü 44 yaşındaki Engin Özen tarlasında öldüresiye dövüldü. Olaydan aralarında Özen’in komşusu, bir muhtarın da bulunduğu 7 kişi sorumlu tutuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2014 Cumartesi, 11:50

Çivril’de iki aile arasındaki sürtüşme öldüresiye dayakla hastane ve karakola taşındı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Denizli Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı’nda (DESKİ) kepçe operatörü olarak çalışan 44 yaşındaki Engin Özen, iddiaya göre komşusu C.Ş.’yi kaçak inşaattan ötürü şikayet etti. Ekipler C.Ş’ye 10 bin TL ceza kesti.

Ceza tebliğini alan öfkeli komşu olaydan Engin Özen’i sorumlu tuttu. Öfkesini alamayan C.Ş. yanına mahallenin muhtarı G.Y, kardeşleri Ş.Ş, O.Ş, ve arkadaşları G.Y, E.T ile K.T’yi alarak Özen’in elma bahçesine gitti. Burada öldüresiye dövülen kepçe operatörünü kızı buldu ve hastaneye kaldırdı.

Engin Özen hastanede tedaviye alınırken 10 gün iş göremez raporu verildi. Olaydan sonra kızı Fadime Özen, babasının kimseyi şikayet etmediğini belirtirken, “Babam Elma Tarlasında çapa yaparken 7 kişi babama satır, demir çubuk ve sopalarla saldırdı. İlçe Özel İdaresi 10 bin TL ceza kesti diye babama 20 bin TL’lik senet imzalatmaya çalıştılar. Babam direndi diye daha fazla darp ettiler. Hatta cebindeki 40 TL’yi bile aldılar” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı