REKLAMI GEÇ

Ak Parti’den bir istifa daha!

Ak Parti’den bir istifa daha!

Çivril’de Ak Parti’den belediye başkanlığına aday adayı olan Savaş Varlıklar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Varlıklar, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından duyurduğu istifasının gerekçesini ise, “Dava arkadaşları tarafından satılmak” olarak açıkladı.!

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2014 Cuma, 11:19

Çivril’de Ak Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ilk isim olan Şavaş Varlıklar, daha sonra partisinin aday gösterdiği Dr. Gürcan Güven, lehine yarıştan çekilmişti. 

DAVA ARKADAŞLARIM SATTI!
Varlıklar, istifasını sosyal paylaşım sitesindeki hesabından “Sevgili dostlarım bugün itibariyle Ak partiden istifa etmiş bulunuyorum. Çivril’e hizmet etmek amacıyla çıkmış olduğum bu yolda bana teveccüh gösterip beni kucaklayan bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. ‘Davamız Çivril’ diyerek çıktığım bu yolda maalesef ki sadece çıkar ve menfaat ilişkileri ve dava arkadaşları tarafından satılmaktan başka bir olayla karşılaşmadım. Unutulmasın ki; dava arkadaşlarını satanlar tüm insanları da satabilir. Ben her zaman partime ve arkadaşlarıma karşı ilgi ve alakamı esirgemedim. Bu yüzden vicdanım rahat bir şekilde hem partimden, hem de siyasetten çekiliyorum” mesajıyla duyurdu.

Varlıklar’ın istifa nedeninin, açıklanan belediye meclis adaylıklarındaki sıralama olduğu ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı