REKLAMI GEÇ

Balık değil olta istedi

Balık değil olta istedi

Belediyeler tarafından kurulan Sevgi Eli organizasyonları, gelen talepler doğrultusunda sosyal sorumluluk alanında yardımlarını sürdürüyor. Genelde ayni ve nakdi yardım istekleri ile karşılaşan organizasyon, Çivril’de örnek olacak bir yardım çağrısı aldı. Çivrilli Yaşar Ok, balık değil olta istedi, kendi ekmeğini kazanmak için boya sandığı talep etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2015 Çarşamba, 13:54

Büyükşehir tarafından başlatılan ve kısa süre içinde ilçe belediyeleri tarafından da oluşturulan Sevgi Eli organizasyonu, her gün farklı talepler ile karşılaşıyor. Evinin düzenlenmesini isteyen de oluyor, ayni ve nakdi yardım talep edenler de. Sevgi Eli de imkanlar doğrultusunda bu talepleri karşılamaya çalışıyor.

ÇİVRİL’DE ÖRNEK OLACAK İSTEK
Ancak, Çivrilli Yaşar Ok’un Sevgi Eli’nden isteği örnek olacak nitelikte. Kaymakamlık tarafından bir süre önce evi tadilattan geçirilen ve yaşanır bir hale getirilen Yaşar Ok, ayakları üzerinde durabilmek ve kendi ekmeğini kazanmak için Sevgi Eli’nden boya sandığı talep etti.

Şaşırtan bu isteği kısa süre içinde yerine getiren Çivril Belediyesi Sevgi Eli ekibi, Yaşar Ok’u evinde ziyaret etti ve boya sandığını verdi. Ekip, Ok’un arızalı olan motorunu da tamir ettirdi.

ARTIK EKSİĞİM KALMADI
Bir süredir beklediği boya sandığına kavuşan Ok, Çivril Belediyesi’nin kendisine sahip çıktığını belirterek, “Artık bir işim var. Kendi ayaklarım üzerinde durabilir, ekmeğimi kazanabilirim. Artık çok mutluyum. Sırada evlilik var” dedi.

ONURLU BİR DAVRANIŞ
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven onurlu bir davranış ile karşılaştıklarını belirterek, “İyilik devreye girince kötülük utanıp kaçarmış. Bu yüzden iyilikler Çivril’de yayılmaya devam ediyor. Bizler sosyal yardımlar çerçevesinde yaptığımız ziyaretlerde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam ediyoruz. Yaşar Ok bize geldiğinde dikkatimizi çeken şey sadece iş istemesi oldu. Yani kendi ekmeğini kendisi kazanacaktı. Bu da gerçekten onurlu bir davranış” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı