REKLAMI GEÇ

Başkan Güven’den borçlanma tepkisi

Başkan Güven’den borçlanma tepkisi

Çivril Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısının ilk birleşiminde borçlanma tartışması yaşandı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, 5 milyon lira borçlanma talebine CHP’li üyeler ret MHP grubu ise çekimser oy kullandı. Borçlanma talebinin oy çokluğu ile kabul edilmesine sinirlenen Güven, “Büyükşehir Belediye Meclisi’nde her şeye evet diyorsunuz burada hayır. Bu çelişkili davranışınıza anmak veremiyorum” diyerek meclis üyelerine sitem etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2016 Cumartesi, 10:53

Çivril Belediye Meclisi Şubat ayı toplantıları tartışmalı başladı. İlk birleşiminde, Başkan Gürcan Güven’in, yeni pazar yeri yapımı için 5 milyon lira borçlanma talebi, oy çokluğu ile kabul edilirken, CHP’li üyeler ret oyu kullandı. MHP grubunun ise çekimser kalması Başkan Güven’i kızdırdı.

CHP’li meclis üyesi Nuran Şafak borçlanmaya hayır oyu vermelerinin gerekçesini, “Biz önce pazaryeri yapılacak alanın fikir birliği içinde kararlaştırılmasını ve yapılacak pazarın maket çalışmasını görmek istiyoruz. Nereye nasıl bir şey yapılacağını bilmediğimiz için borçlanmaya da hayır diyoruz” sözleriyle açıklarken, Güven üyelere ateş püskürdü.

BÜYÜKŞEHİR’DE HERŞEYE EVET BURADA HAYIR
Mevcut pazaryerinin ihtiyaca cevap vermediğini, yeni pazaryerine ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Güven, borçlanma yetkisine ret oyu veren CHP’li üyelere, “CHP’li meclis üyelerimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarında önlerine gelen her maddeye evet diyorlar, ama nedense Çivril Belediye Meclisi’nde de her şeye hayır diyorlar. Bu kadar çelişkili davranmanıza anlam veremiyorum” diye yanıt verdi.

Kaynak: yeşilçivril gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı