REKLAMI GEÇ

Başkan Güven’den komutana ziyaret

Başkan Güven’den komutana ziyaret

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kemal Balcı’yı ziyaret etti, milletten yana sergilediği tavır nedeniyle teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 16:24

Çivril Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı’yı ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, sergilediği tavır nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Güven, “Milletin gerçek ordusu milletin yanında olandır. Millete silah doğrultan birisi Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olamaz” dedi.

Milli iradenin üzerinde hiçbir güç bulunmadığını ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de Cumhuriyet’in en büyük teminatı ve savunucusu olduğunu ifade eden Güven, “Biz asker bir milletiz. Türk Silahlı Kuvvetleri de milletimizin gözbebeğidir. Maalesef göz bebeğimizin içine sızmaya çalışan bazı kalleşler, ordu ve milleti karşı karşıya getirmeye çalıştılar. Milletin gerçek ordusu buna asla izin vermedi, vermez de. Ben 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırı ve ihanet esnasında milletten yana tavır alan, milli iradenin yanında duran ve demokrasiye sahip çıkarak koruyan Çivril İlçe Jandarma komutanımız Ahmet üsteğmenime ve personeline teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı