REKLAMI GEÇ

Çivril Alzheimer hastası yaşlı adam bulundu

Çivril Alzheimer hastası yaşlı adam bulundu

Çivril’de dün sabah saatlerinden evinden çıktıktan sonra kaybolan Alzheimer hastası 81 yaşındaki Mustafa Karataş, terkedilmiş bir binada bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Karataş, önlem amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2018 Cuma, 16:52

Çivril’in Cumalar Mahallesi’nde yaşayan Alzheimer hastası 81 yaşındaki Mustafa Karataş, sabah saatlerinde evinden çıktı, bir daha da geri dönmedi.

12 Nisan Perşembe günü sabah saat 10.00 sıralarında Işıklı Mahallesi’nde bir araçtan inerken görülen Karataş’ın bulunması için ailesi jandarmadan yardım istedi.

Akdağ Mahallesi’ne gelen jandarma ekipleri gece mahallenin dağlık kısmında yaptıkları aramadan sonra AFAD ve AKUT ekiplerinden destek istedi.

Aile ve mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerine rağmen devam etti.

Arama çalışmalarından gece sonuç alınamadı, sabah erken saatlerde ekipler yeniden arama ve tarama çalışması başlattı. Bu kez aramalarda drone da kullanıldı.

Alzheimer hastası Mustafa Karataş, öğleden sonra terkedilmiş bir binada bulundu. Sağlık durum iyi olduğu açıklanan Karataş önlem amacıyla hastaneye kaldırıldı, ailesi ve Çivril halkı rahat bir nefes aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı