REKLAMI GEÇ

Çivril Belediye Başkanı’nın evi kurşunlandı

Çivril Belediye Başkanı’nın evi kurşunlandı

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in evi kurşunlandı. Sabah saat 05.30 sıralarında özel araçla gelen saldırganlar, Başkan Güven’in eşi ve 3 çocuğu ile kaldığı eve kurşun yağdırdı. Başkan ve ailesinin yara almadan atlattığı silahlı saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başkan Güven, “Kimin ya da neden saldırdığını bilmiyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 10:19

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in eşi ve 3 çocuğuyla birlikte kaldığı Stat Mahallesi’ndeki evine silahlı saldırı düzenlendi. Sabah saat 05.30 sıralarında özel araçla gelen saldırganlar, pompalı tüfekle Başkan Güven’in evine 5 el ateş etti.

denizli-civril-belediye-baskani-gurcan-guvenin-evi-kursunlandi-1

CAMLAR VE DUVARLARA İSABET ETTİ
Pompalı tüfekle gerçekleşen silahlı saldırıda Başkan Gürcan Güven’in evinin camları kırıldı, saçmalar duvarlara isabet etti. Saldırganlar, özel araçla hızla olay yerinden hızla uzaklaştı. Başkan Gürcan Güven, eşi ve 3 çocuğu silahlı saldırıyı yara almadan atlattı. Başkan Güven’in, evinin bahçesinde bulunan özel aracı da hasar gördü. 

NEDEN YAPILDIĞINI BİLMİYORUM
Kendisine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Silah seslerini duyduk. Önce bize yönelik olduğunu fark edemedik. Sonra camların kırıldığını gördük, saldırının bize yönelik düzenlendiğini anladık. Polisler geldi, inceleme başlattı. Kimin ya da neden saldırdığını bilmiyorum” dedi.

denizli-civril-belediye-baskani-gurcan-guvenin-evi-kursunlandi-2

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Başkan Güven’e yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından polis geniş çaplı operasyon başlattı. Emniyet güçleri güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

VALİ KOCATEPE’DEN BAŞKAN GÜVEN’E ZİYARET
Sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırının ardından Başkan Gürcan Güven ziyaretçi akınıma uğradı. Saldırının ardından önce evine, ardından da makamına giden siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

civril-gurcan-guven-ziyaret-ic

Başkan Gürcan Güven’i Vali Şükrü Kocatepe de ziyaret etti. Başkan Güven ile görüşen Vali Kocatepe geçmiş olsun dileklerini iletti, faillerin yakalanması için emniyet güçlerinin titizlikle çalıştığını söyledi. Vali Kocatepe, saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa sürede adalet önüne çıkarılacağın ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı