REKLAMI GEÇ

Çivril Elma Festivali’nin tarihi belli oldu.

Çivril Elma Festivali’nin tarihi belli oldu.

Bu yıl 23.’üncüsü düzenlenecek olan Çivril Elma Festivali için tarih belli oldu. Festival Tertip komisyonu toplandı ve tarihi 30 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arası olarak belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2019 Pazar, 17:04

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde geleneksel olarak yapılan Elma Tarım ve Kültür Festivali’nin tarihi belli oldu. Festival Tertip Komisyonu toplanarak bu yıl 23’üncüsü yapılacak festivalin 30 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında yapılmasına karar verdi.

Çivril Belediye Başkanı Niyazı Vural başkanlığında toplanan Festival Tertip Komisyonu festival çerçevesinde yapılacak etkinlikler, yapılması düşünülen aktiviteler, sahne alacak sanatçılar hakkında değerlendirme yaptı. Toplantıda Başkan Vural, etkinliklerin titizlikle değerlendirildiğini belirterek, “Festival bizim hem Türkiye’de ve hem de Dünya’ya açılan penceremiz. Çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Festival ile Çivril’i Dünyaya tanıttıklarını söyleyen Başkan Vural, “ Bu etkinliklerle  İlçemizin tarihi dokusunu, kültürel zenginliklerini Türkiye’ye Dünyaya tanıtıyoruz. 3 gün sürecek festivalimizde herkesi ilçemizde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı