REKLAMI GEÇ

Çivril İlçe Tarım ile GEKA Ortak Proje Sözleşmesi İmzalandı

Çivril İlçe Tarım ile GEKA Ortak Proje Sözleşmesi İmzalandı

Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri” konulu eğitim, Güney Ege Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek programı kapsamında destek aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2019 Cumartesi, 10:20

Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri” konulu eğitim çalışması Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından onaylandı. Bu kapsamda iki kurum arasında protokol imzalandı. Protokolü Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet KOCAKAPLAN ile Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN imzaladı.

Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kocakaplan yaptığı konuşmada Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan proje ile İlçe Müdürlüğündeki görevli Veteriner Hekimlerin bilgi ve hizmet kapasitesini arttırılmasını hedeflediklerini dile getirip, “ Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri konulu eğitimin kırsal alanda üretim yapan hayvancılık işletmelerinin ekonomilerine olumlu katkıları olacaktır. Böylece sürdürülebilir tarım güvence altına alınarak bölgesel hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı