REKLAMI GEÇ

Çivril Kent Konseyi’nden konser

Çivril Kent Konseyi’nden konser

Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik Topluluğu, ilk konserini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2015 Perşembe, 11:05

Yaklaşık 3 aydan bu yana çalışmalarını sürdüren Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik Topluluğu, ilk konserinde izleyenlerden tam not aldı.

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan repertuvarla dinleyicilere müzik ziyafeti sunan topluluğun konserinde salonu dolduran yüzlerce kişi, şarkı ve türkülere eşlik etti.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “İnsanların şarkıları ve türküleri; kendilerinden güzel, kendilerinden umutlu, kendilerinden kederli ve daha uzun ömürlüdür. Hayatımızdaki her duygunun karşılığını şarkılarda türkülerde buluruz. Şarkılar ve türküler bizim dilimizdir. Biz sussak da, onlar bizi bize anlatır. Hayatımız sona erse de, şarkılarımız, türkülerimiz yüzyıllarca yaşar. Türkü tadında bir gecede sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. Çivril tarihinde ilk defa böyle bir çalışma yapıldı. Koro üyelerimizin hepsi amatör, ama bu gün sergiledikleri performansla ne kadar profesyonel olduklarını gösterdiler. Ben bu topluluğun oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde hem saz hem de solist sayımız artarak koro çalışmalarımız devam edecek” dedi

12 eserden oluşan konser sonrası korist ve saz sanatçılarına Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı