REKLAMI GEÇ

Çivril öğrenci yurdunda yangın paniği

Çivril öğrenci yurdunda yangın paniği

Çivril’de bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’na ait öğrenci yurdunda gece yarısı yangın paniği yaşandı. Baca yangını nedeniyle öğrenciler yurttan tahliye edildi, itfaiye alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2020 Cumartesi, 10:23

Çivril Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu’nda gece yarısı baca yangını başladı. Saat 23.30 sıralarında erkek öğrencilerin kaldığı B blokta meydana gelen olay nedeniyle yurdun alarmları çalındı, öğrencilerin yurdu hızla terk etmeleri istendi.

ÖĞRENCİLER TAHLİYE EDİLDİ
Anonslar ile yataklarından fırlayan öğrenciler, yurdun yakınında bulunan toplanma alanında bir araya geldiler. Öğrenciler yurdu boşaltırken, ihbarın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çivril Şubesi ekipleri yurda sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Tedbir amacıyla yurdun elektrikleri kesildi, itfaiye ekipleri çok sayıda araç ve personel ile yurtta çıkan baca yangınına müdahale etti. Ekiplerin hızla müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

TEHLİKE GEÇTİ, ÖĞRENCİLER YURDA DÖNDÜ
Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından öğrenciler yeniden yurda döndü. Olayda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı