REKLAMI GEÇ

ÇİVRİL UNUTTURMAYACAK!

ÇİVRİL UNUTTURMAYACAK!

Şırnak’ta yol taraması sırasında çıkan çatışmada şehit olan er Kağan Kandemir’in ismi ilçede yapılacak spor tesisine verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2015 Cumartesi, 14:18

Şırnak’ta konvoy geçişi için yol taraması yaptıkları sırada teröristlerce açılan ateşsonucu şehit olan Çivrilli piyade er Kağan Kandemir’in ismi yaşatılacak.

Çivril Belediyesi, Ahmetçik Mesireliği’ne yapacağı spor tesisine, lisanslı sporcu olan şehit er Kandemir’in ismini verme kararı aldı.

Çivril Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Ahmetçik mesireliğine yeni yapılacak spor tesislerine şehit er Kağan Kandemir’in adının verilmesi ile ilgili gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

LİSANSLI FUTBOLCU İDİ
Lisanslı futbolcu olan Şehit Er Kandemir’in isminin bir cadde veya sokaktan çok spor tesisine yakışacağını vurgulayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Kağan kardeşimiz için ne yapsak az. Çivril belediyesi olarak şehidimizin ismini ölümsüzleştirmek için Ahmetçik mesireliğine yeni yapılacak spor tesisi ve atletizm sahasına Kağan Kandemir ismini vermek istiyoruz. Bu konuda tüm arkadaşlarımızın destek olacağı inancındayım” dedi.

CHP grubu adına söz alan Türkan Keyik, CHP olarak Kağan Kandemir’in isminin bir sokak, cadde ya da parka verilmesini teklif etmeyi düşündüklerini ancak yeni yapılacak bir tesise isminin verilmesinden dolayı çok sevindiklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı