REKLAMI GEÇ

Çivril, yüzme havuzuna kavuştu

Çivril, yüzme havuzuna kavuştu

Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2018 Cuma, 14:17

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılış töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Kendilerine her zaman güvenen Çivrillilere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Kapalı yüzme havuzumuz Çivrilimize çok yakıştı” dedi.

Açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yağmur yağmasına rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilçede gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar için Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Alt ve üst yapı hamlesiyle Çivril’in baştan aşağıya yeniden imar edildiğini kaydeden Güven, “Çivril son 50 yılda göremediği hizmeti bu dönemde gördü” dedi.

“HEP BERABER ÇALIŞTIK”
Başkan Osman Zolan ise Çivril’de yatırım ve hizmetlere devam edeceklerini ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Bu güzel hizmetleri başta Ekonomi Bakanımızın büyük destekleriyle, İl Başkanımızla, Milletvekillerimizle, teşkilatımızla, mahalle başkanlarımızla, muhtarlarımızla, hep beraber, birlikte başardık” dedi.

“MİLLETİMİZ DAHA GÜZEL GÜNLKERE LAYIKTIR”
Denizli Valisi Hasan Karahan, önemli bir tesis kazandırıldığı için emek verenlere teşekkür etti. Vali Karahan, “İl merkezinde olan tesisin bir benzeri Çivril’de yapıldı. Acıpayam’da, meslek hayatımda ilk defa bir ilçede kapalı yüzme havuzu açılışını yapmıştık. Çivril’de ikincisini yapıyoruz. Allah’ım bize bugünleri de gösterdi. Milletimiz daha güzel günlere layıktır” dedi.

“DENİZLİ HAK ETTİĞİNİ ALDI”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çivril’in Denizli’nin en büyük ve güzel ilçesinden biri olduğuna dikkat çekti. Bakan Nihat Zeybekci, “Denizli hak ettiğini aldı. Denizli bütün Türkiye’nin parmakla gösterdiği bir şehir haline geldi.
Bundan 15 sene önceki o düzen devam etseydi, yeminle söylüyorum Ege’nin tamamına ancak bu kadar harcama yapılırdı. Çünkü neden? 100 liralık vergi topluyorsunuz 87 lirası faize gidiyordu, memur maaşı ödenemiyordu, dünyaya el açan bir Türkiye vardı, nerede yapılacaktı bu muhteşem eserler“ diye konuştu.

Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi toplam 3835 metrekare kapalı alana kuruldu. Bodrum ve zemin kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet yüzme havuzu bulunuyor. Farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odaları yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı