REKLAMI GEÇ

Çivril zabıta ekipleri denetimleri artırdı

Çivril zabıta ekipleri denetimleri artırdı

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelindeki çay ocağı, büfe ve lokanta gibi işyerlerinin denetimlerini yoğunlaştırdı. Kurallara uymayanlar hakkında işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2017 Çarşamba, 11:36

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığının korunması, hizmet kalitesinin artırılması ve esnafların bilinçlendirilmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Çivril Zabıta Müdürlüğü’nden denetimlere ilişkin yapılan açıklamada, ocak ayı içinde çok sayıda denetim gerçekleştirildiği bildirildi.

Denetimlerin vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla şehir merkezinin genelini kapsadığının bildirildiği açıklamada, işyerlerinde ruhsat, hijyen ve teknik koşulların incelendiği vurgulandı.

Denetimlerin aralıksız devam edeceğinin ifade edildiği açıklamada, “Halka hizmet eden yerlerin her açıdan denetlenmesi zabıta ekiplerimizin ilk görevidir. Belediye olarak sağlık konusunda çok hassasız. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız olarak devam ederek kurallara uymayan bütün işyerlerine gerekli işlemleri yapıyoruz. Halkımızın da bu konuda dikkatli davranarak sağlıksız koşullarda üretim ve satış yapan işletmeleri Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün Alo 153 şikâyet hattı veya 713 10 08 Beyaz Masa İletişim servisine ihbar etmelerini istiyoruz” denildi.

(Kaynak:Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı