REKLAMI GEÇ

Çivril’de 30 kişi hakkında disiplin dilekçesi verildi

Çivril’de 30 kişi hakkında disiplin dilekçesi verildi

CHP’de Milletvekili Adnan Keskin’in memleketi Çivril’de, kaybedilen yerel seçim sonrasında ipler iyice gerildi. Gençlik kollarının düzenlediği toplantıya ilçe yönetiminin davet edilmemesi ve 30 kişi hakkında disiplin işlemi için dilekçe verilmesi, gerginliği had safhaya çıkardı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 12:45

CHP’de yerel seçimlerin ardından başlayan başarısızlık tartışmaları bitmiyor.Çeşitli platformda, yönetim kademeleri ile partililer arasında gerginlik ve polemikler yaşanıyor. Bunlardan birisi de Çivril’deki bir toplantıda gerçekleşti.

TOPLANTI DÜZENLENDİ
İlçedeki partililerin, ilçe yönetiminin seçim dönemindeki tavırlarından rahatsız olmasıyla başlayan tartışmalar, Çivril CHP Gençlik Kolları’nın düzenlediği “1. Tanışma ve Görüş Alışverişi Toplantısı”nda tekrar gündeme geldi.

GENİŞ KATILIM
Gergin geçen toplantıya Çivril eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan, CHP Denizli İl Yönetimi Disiplin Kurulu üyesi Hasan Yıkar, CHP Belediye Meclis üyeleri Nuran Şafak ve Türkan Keyik, CHP Çivril Gençlik Kolları Başkanı Necdet Çakmakçı, CHP Kadın Kolları Başkanı Şebnem Yüksel, ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan, ADD Gençlik Kolları Başkanı Fatma Tort, Milletvekili aday adayı Ali Asker Türk, eski il yönetim kurulu üyesi Bülent Gökçe ve partililer katıldı.

DAVET EDİLMEDİLER, ÇÜNKÜ…
Partili Ömer Köseoğlu, toplantıda “Bu toplantıda ilçe yönetiminden neden hiç kimse yok?” sorusunu yöneltti. Bunun üzerine toplantının divanına başkanlık eden Kemal Aslan, “İlçe yöneticilerinin CHP’nin adayına oy verip vermediklerinin tartışıldığı bir ortamda; gençlik kolları başkanımız, ilçe yönetimini davet etmemiş olabilir. Çünkü Bugün geldiğimiz noktada kamuoyu bunu sorguluyor. CHP Çivril ilçe yönetimi son yerel seçimlerde yeterli çalışmayı yapmamış hatta aleyhte çalışmıştır. Bunun belgeleri de vardır. Bu yüzden CHP İlçe yönetimi bu toplantıya davet edilmemiştir” açıklamasını yaptı.

DİSİPLİN KURULUNA DİLEKÇE
Bu cevap toplantıda gerginlik yaratırken, eski başkan Hakkı Aslan’ın araya girmesiyle ortam sakinleşti. Konuyla denizlihaber’in sorularını yanıtlayan Kemal Aslan,iddialarının arkasında olduğunu söyledi. Aslan, “Biz 16 Mayıs’ta il disiplin kurulumuza Çivril’de ilçe yöneticiliği yapan 30 kişi hakkında işlem için dilekçe verdik. Ben kimseyi itham etmiyorum. Masumiyet karinesine inanıyorum ve suçu ispat edilinceye kadar herkesin masum olduğunu düşünüyorum. Disiplin kurulumuza da bu nedenle dilekçe verdik” dedi.

Yorumlar

Doğrucu Davut   -  Bağlantı 30 Mayıs 2014, 12:53

Yıllarca Çivril’de hükümranlıklarını sürdürmeye çalıştılar. Partiyi babalarının malı saydılar. Yaşlı bir partiliyi partide tokatlama cüretinde bulundular. Seçimlerde daha çok Çivril merkezinden oy alamadılar. Daha önceden 2 kez seçim kaybetmesine rağmen, 74 yaşına gelmiş Hakkı Aslan çeşitli entrikalarla yeniden aday olmayı başardı ve daha önceki seçimlerde 1706 fark attığı halde bu son seçimde 2900 oy farkıyla yenilgiye uğradı. Bu 30 kişinin bu kadar oy verdirmeme gücü mü vardı? Önce kendi basiretsizliklerine bakmalılar. Belediye başkanı iken koltuğundan oluyor. Bunun anlamı, Çivril halkı önceki başkanlığından memnun kalmadı demektir!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı