REKLAMI GEÇ

Çivril’de alt yapı hamlesi

Çivril’de alt yapı hamlesi

Çivril’in kanayan bir yarası olan ve yıllardır beklenen altyapı çalışması başladı. Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) tarafından başlatılan kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları 2017 yılının sonunda tamamlanmış olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2016 Çarşamba, 12:29

Çivril’in mahallelerinde başlayan ve Çivril Belediyesi ile DESKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları ilçe merkezinde sürüyor. Çivril’in yıllardan beri çözüm bekleyen alt yapı sorununa nihayet neşter vurulduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, hem içme suyu, hem kanalizasyon hem de yağmursuyu hattı çalışmalarının aynı anda gerçekleştirileceğini belirtti.

Çalışmaları değerlendiren ve bilgi veren Başkan Güven, “Çivril’de kalkınma hamlesi başlattık. Büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Alt yapı da ne eksiklikler varsa tamamlamaya gayret ediyoruz. Çivril’in altyapısını modern şehircilik mantığıyla yeniden inşa ediyor olmak çok gurur verici. Aynı anda hem içme suyu, hem kanalizasyon, hem de yağmur suyu hattı yapıyoruz. Çivril Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmakla mükellefiz. Görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan son derece memnun. 2016 yılı ve 2017 yılında ilçe merkezi şantiye olacak” dedi.

YÜZDE 30’UNUN KANALİZASYONU YOK
DESKİ VE Çivril Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Çivril’in sağlıklı bir altyapıya kavuşturacağını belirten Güven, ilçe merkezine 8 bin 700 metre yağmur suyu hattı 2500 metre de kanalizasyon hattı döşeneceğini belirtti. Başkan Güven “Çivril’in yüzde 30’unda hala kanalizasyon hattı yok. Yaptığımız çalışma ile ilçe merkezinde kanalizasyon hattı olmayan mahalle kalmayacak. DESKİ ile birlikte 8 bin 700 metre yağmur suyu 2 bin 500 metre de kanalizasyon hattı döşeyeceğiz. Bu çalışmanın yanında Aydem’de enerji hatlarını toprak altına alma çalışması yapacak. Kazdığımız yerlerde üç çalışma birden yapılacak ve bir daha buraların kazılmasına gerek kalmayacak” diye konuştu.

(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı