REKLAMI GEÇ

Taciz mağduru çocuk intiharın eşiğine gelmiş

Taciz mağduru çocuk intiharın eşiğine gelmiş

Çivril’de Süleymancılara ait olduğu öne sürülen Kervansaray Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan ve yurttaki belletmenin defalarca tacizine uğrayan 12 yaşındaki çocuğun intiharın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı. Çocuk İzleme Merkezi’nde (ÇİM) ifade veren çocuğun anlattıkları kan dondurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2019 Perşembe, 19:34

Çivril’de yurtta meydana gelen taciz olayının yankıları sürüyor. İğrenç olayın ortaya çıkmasının ardından devlet koruması altına alınan taciz mağduru çocuk, savcılığın soruşturma başlatmasının ardından Çocuk İzleme Merkezi’nde başından geçenleri anlattı.

“BABAM DA KÖTÜ DAVRANIYORDU”
Anne ve babasının ayrıldığını, annesinin Bursa’da, babasının da yeniden evlenerek Denizli’de yaşadığını anlatan taciz mağduru çocuk, babasının da kendisine kötü davrandığını ve sürekli dövdüğünü söyledi.

TACİZLER HAZİRAN 2019’DA BAŞLAMIŞ
Yurtta belletmen olarak çalışan E.T.nin ilk olarak Haziran 2019’da bodrum kattaki personel odasında kendisini taciz ettiğini anlatan çocuk, bunun daha sonra da yatakhanede, çatı katında ve revirde devam ettiğini söyledi. Yaşadıklarına tanık olan bazı arkadaşlarının da olduğunu belirten mağdur çocuk, E.T.nin yaptıklarını okul müdürü M.Ç.ye de anlattığını, tacizcinin de okuldan gönderildiğini ifade etti.

NOTA İNTİHAR EDECEĞİNİ YAZMIŞ
Olayın ortaya çıkmasını sağlayan okulda yazdığı nota ilişkin detaylar da veren mağdur çocuk, “İntihar notunda başımdan geçenleri yazdım. Kendimi ağaca asmak, intihar etmek ve ölmek istiyorum diye yazdım. Okulda notu bulan arkadaşım durumu öğretmenlerime anlattı, olay da o zaman ortaya çıktı. E.T.den şikayetçiyim. Bana sürekli kötü davranıyordu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı