REKLAMI GEÇ

Çivril’deki aile faciasının altından dram içinde dram çıktı

Çivril’deki aile faciasının altından dram içinde dram çıktı

Çivril’in Gürpınar Mahallesi’nde dün akşam yaşanan aile faciasının altından dram içinde dram çıktı. Ailesini katleden ve kendi yaşamına da son veren 37 yaşındaki Ahmet Çakar’ın vücut dirençsizliği yüzünden uzun zamandır çalışamadığı, bu yüzden kendini kötü hissettiği ve annesi Hatice Çakar’a sık sık “ben artık kendimi öldüreceğim” dediği öğrenildi. Eşinin kurbanı olan Özlem Çakar’ın ise ailesi tarafından 12 yaşında terk edildiği ve babaannesi tarafından büyütüldüğü öğrenildi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2020 Cuma, 15:42

Çivril’de Ahmet Çakar cinnet getirip önce eşi ve çocuklarını av tüfeğiyle öldürdüğü, sonra da tarım ilacı içerek yaşamına son verdiği olayın altından yürek burkan dram çıktı.

ANNESİNE SÜREKLİ İNTHAR EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ
Aileye yakın kaynaklar, 37 yaşındaki Ahmet Çakar’ın uzun zamandır vücut dirençsizliği yüzünden çalışamadığı ve sık sık bu yüzden kendini suçladığını söyledi. Annesi Hatice Çakar’a sık sık “ben çalışamıyorum, kendimi öldüreceğim” dediği öne sürülen Çakar’ın, vücut güçsüzlüğü ve yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği ifade edildi.

YURT DIŞINDA DA ÇALIŞMAYI DENEMİŞ
Geçim sıkıntısı çeken Ahmet Çakar, yurt dışına gidip orada da çalışmayı denemiş. Ancak, başarılı olamayıp tekrar memleketine dönmüş. Bu dönüş de Ahmet Çakar’ın yaşadığı psikolojik sorunların temelini oluşturan unsurlardan biri olmuş.

ANNESİ TERK ETMİŞ GENÇ YAŞTA ANNE OLMUŞ
Kocası tarafından öldürülen 31 yaşındaki Özlem Çakar’ın da hayatı dram ve zorluklarla geçmiş. İddiaya göre Özlem Çakar, 12 yaşındayken annesi Ş.Ü. tarafından terk edilmiş. Özlem Çakar’ı yanına alan babaannesi, 16 yaşına kadar büyütmüş. Daha çocuk denecek çağda, 16 yaşındayken Ahmet Çakar ile dünya evine giren Özlem Çakar, 17 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış. Ancak, başlangıçtaki mutlu yuva kısa süre içinde maddi sorunların ateşlediği tartışmalar nedeniyle kavgalı bir hale bürünmüş.

EVLERİNİN TADINI ÇIKARAMADAN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDULAR
Evlendikten sonra Ahmet Çakar’ın annesi ile birlikte yaşayan aile, kendi sıcak yuvalarının hayaline 1 yıl önce kavuşmuş. Kendi imkanlarıyla yaptıkları ve 1 yıl önce taşındıkları ev, Çakar Ailesi’ne mezar oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı