REKLAMI GEÇ

Çivril’den gerçek bir aşk hikayesi

Çivril’den gerçek bir aşk hikayesi

Çivril’de pazarda gördüğü bedensel engelli Esma’ya aşık olan İlhami Özkan’ın 4 yıllık sevgi dolu bir evliliği ve iki çocuğu var…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2014 Pazar, 11:31

Çivril’de, bedensel engelli Esma ile onu sırtında taşıyan eşi İlhami Özkan’ın evliliği görenleri kıskandırıyor. 4 yıl önce pazarda gezerken 28 yaşındaki Esma’yı gören 35 yaşındaki çiftçi İlhami Özkan bedensel engeline bakmadan aşık oldu.

Yeşil Çivril Gazetesi’nin haberine göre; 9 aylıkken geçirdiği havale sonucu sağ eli dışında, vücudunun hiçbir uzvunu kullanamayan Esma ile evlenmek isteyen İlhami’ye önce ailesi karşı çıktı. Annesi ve kardeşlerinin Esma ile karşı çıkmasına rağmen evlenmekte ısrar eden İlhami, sonunda Esma ile dünyaevine girdi.

İKİ ÇOCUKLARI VAR
Eşinin tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanında iki çocuğuna bakan ve ev işlerini yapan İlhami Özkan, “Eşim sağ eli dışında vücudunun hiçbir yerini kullanamıyor onun için ev işlerini ve yemeği ben yapıyorum. Çocuklar küçük olduğu için onlara da ben bakıyorum” dedi. Oğlunun 3 yaşında olduğunu kızının ise 5 aylık olduğunu belirten Özkan “Çocuklarımız bizim hayat kaynağımız. Birbirimize duyduğumuz aşkın perçini. Oğlum ve kızım eşimin en büyük destekçisi” dedi.

EN BÜYÜK SIKINTI EVİN SOBALI OLMASI
Eşinin felçli olmasından dolayı günlük hayat içersinde ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten İlhami Özkan en büyük sıkıntılarının evlerinin sobalı olması olduğunu belirterek “eşim gün içersinde tek başına kalkıp bir iş yapamıyor, ben gün içinde üç dört defa eve gelerek günlük işleri yapıp çocukların karnını doyuruyorum. Yazın çok fazla zorlanmıyoruz ama kışın sürekli olarak sobayı kontrol etmem gerekiyor bu da benim işime engel oluyor” dedi.

KENDİ YAPTIĞI ARABA İLE GEZDİRİYOR
Eşinin akşama kadar evde kapalı kaldığını ve çok sıkıldığını belirten Özkan motosikletinin arkasına taktığı römork ile gezdirdiğini belirterek “Eşim akşama kadar çok sıkılıyor. Ben de işten gelince eşimi ve çocuklarımı kendi yaptığım römorkuma bindirerek motosikletimle çarşıda ve Işıklı gölü kenarında gezdiriyorum” dedi.

ENGELLİ MAAŞI VAR AMA
Eşinin raporundan dolayı 3 ayda bir engelli maaşı aldığını belirten Özkan “Eşimin raporundan dolayı maaşı var çocuklarımda Şartlı sağlık yardımı alıyor ama biz paradan çok eşime günlük işlerde yardımcı olacak bir yardımcı sıkıntısı yaşıyoruz. Eğer eşime evde bakacak biri olursa ben kendi çalıştığım para ile evimin geçimini sağlarım. Birde eşimin gezebilmesi için akülü tekerlekli sandalyemiz olursa çok iyi olur” dedi.

Yorumlar

halkadamı   -  Bağlantı 6 Temmuz 2014, 13:08

Helal olsun. Gerçek aşk budur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı