REKLAMI GEÇ

Çivril’e halı saha ve pazaryeri müjdesi

Çivril’e halı saha ve pazaryeri müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, içerisinde kiraz alım merkezinin de bulunacağı ve 7-8 mahallenin ihtiyacını karşılayacak pazaryeri ile halı saha yapacaklarının müjdesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 17:46

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili Mehmet Yüksel ile birlikte Çivril’e giderek, ilçedeki sıcak asfalt çalışmaları ile kilit parke taşı hibe programına katıldı. Gümüşsu Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Zolan, “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak”sözünü verdiklerini, bunu gerçekleştirmek üzere geldiklerini söyledi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-civril-yatirim-ic

Verdikleri tüm sözlerin yerine getirileceğini yineleyen Başkan Zolan,”Sadece Gümüşsu’ya değil çevresindeki 7-8 mahalleyi de kapsayacak bir pazaryeri, içerisinde kiraz alım merkezinin de olduğu bir tesissözü vermiştik. Çivril Belediye Başkanımız Gürcan Güven projesini hazırlattı. Haftaya 14 Mayıs’ta da ihalesi yapılacak. Yatırım tutarı ise 1 milyon liraya yakın olacak” dedi.

IRGILLI VE IŞIKLI’YA KİLİTLİ PARKE TAŞI
Denizli Milletvekili Yüksel ise, Denizli Büyükşehir Belediyes’ninbirlikte kurulduğu büyükşehirler arasında sistemini en erken oturtan ve hizmeti en erken başlatanlardan olduğunu söyledi. Yüksel, “Bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurulan birçok belediye bunu yapamıyor. Eksiklerimiz elbette vardır. Çünkü ihtiyaç bitmez. İnsanımız daha iyisine daha güzeline layık olduğu için biz de daha iyisini daha güzelini yapmak zorundayız. Bu çalışmalar inşallah sürecek. Gerek Gürcan Bey gerek Osman Bey, Allah nasip ederse hizmete boğacaklar. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Zolan ve Yüksel, konuşmaların ardından Irgıllı ve Işıklı’daki 10’ar bin metrekarelik kilitli parke taşı teslimine katıldı. Daha sonra da Beydilli, Süngüllü, Işıklı ve Gümüşsu mahallelerini de ziyaret ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı