REKLAMI GEÇ

Çivrilli öğrencilerden anlamlı proje

Çivrilli öğrencilerden anlamlı proje

Çivril İsmail Özcan İlkokulu öğrencileri anlamlı bir projeye imza attı. Trafik kazalarında kaybedilen canlara, özellikle de okul önlerinde yaşanan çocuk ölümlerine dikkat çekmek için “Araçlar yaya geçitlerinde dursun, minik kalpler değil” adıyla proje başlatan minikler, yaya geçitlerini boyadı, farkındalık yarattı. Öğretmenlerinin bu çabasına Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 09:31

Trafik kazalarına dikkat çekmek, sürücülerin özellikle okul önlerinde dikkatli olmalarını sağlamak amacıyla çalışma başlatan Çivril İsmail Özcan İlkokulu öğrencileri, anlamlı bir proje geliştirdi.

denizli-civrilli-ogrencilerden-anlamli-proje-ic

Okul Müdürü Fatih Savran ve öğretmenlerinin de desteğini alan minikler “Araçlar yaya geçitlerinde dursun, minik kalpler değil” adıyla kampanya başlattı. Projenin bir adımı olan yaya geçitlerinin boyanması işlemini gerçekleştiren minikler, taşıdıkları dövizler ile de trafik terörüne dikkat çekti.

BAŞKAN GÜVEN DESTEK VERDİ
Çivril İsmail Özcan İlkokulu öğrencilerinin “Araçlar yaya geçitlerinde dursun, minik kalpler değil” projesine, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de destek verdi. Başkan Güven, yaya geçitlerinin boyanması çalışmasına katıldı.

Sürücülerden can ve mal kayıplarının yaşanmaması için trafik kurallarına uymalarını isteyen Başkan Güven, “Özellikle de küçük çocuklarımızın yoğun olduğu okul önlerinde çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bunu gündeme getiren, bu konuda farkındalık oluşturmaya çalışan Çivril İsmail Özcan İlkokulu öğrencilerini, öğretmenlerini ve okul yönetimi kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı