REKLAMI GEÇ

Bakımsız görüntüsü tepki çekmişti

Bakımsız görüntüsü tepki çekmişti

Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli layığını buldu. Heykelin 100. yıl kutlamalarındaki pis ve bakımsız görüntüsü belediye tarafından giderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2019 Perşembe, 10:38

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlamalarında Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli’nin bakımsız ve pis görüntüsü tepki çekmiş ve denizlihaber.com olarak bunu sayfalarımızda ”Saygısızlık” başlığıyla yer vermiştik.

Haberimiz üzerine daha önce yapılması gereken yapıldı ve 19 Mayıs 1919’un yüzüncü yılında Atatürk Heykeli layık olduğu bakımlı ve temiz görünümüne geri döndü. Belediye yetkilileri Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli’nin bakımını ve temizliğini yaptı.

Daha önce konuyu sosyal medyada paylaşan ve Atatürk Heykeli’nin bakımsız görüntüsü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlamalarının yapılmasından esef duyduğunu dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi üçüncü dönem Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, insanların değerlerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirdi. Yazıcı, “Şimdi daha güzel. Hem değerler açısından hem de Çivril için yakışan budur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı