REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü öğrenciler Çivril’i fotoğrafladı

PAÜ’lü öğrenciler Çivril’i fotoğrafladı

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, “Fotoğraflarla Çivril” projesi kapsamında Çivril ilçesinin doğa güzelliklerini fotoğrafladı. 40 öğrencinin katıldığı etkinlikte çekilen fotoğraflar, PAÜ Fotoğraf ve Görsel Tasarım Topluluğu tarafından sergilenecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2013 Salı, 17:49

Pamukkale Üniversitesi Fotoğraf ve Görsel Tasarım Topluluğu tarafından düzenlenen, PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Çivril Belediyesi tarafından desteklenen “Fotoğraflarla Çivril” projesi büyük bir katılımla gerçekleşti. Hafta sonu yapılan fotoğraf gezisinde topluluk üyelerinin gün boyu çektiği fotoğraflar bir sergi ile görücüye çıkacak.

Proje kapsamında ilk olarak Işıklı Gölü’ne giden öğrenciler, Işıklı Gölü’nün eşsiz manzarasını fotoğraflarken daha sonra Gümüşsu beldesinde fotoğraf çekimleri gerçekleştirdiler. Gün batımında ise Beydilli beldesine geçen genç fotoğrafçılar gün batımını kendi objektiflerinden ölümsüzleştirdiler.

Proje hakkında detaylı bilgi edindiğimiz Topluluk Başkanı Burhanettin Öztekin, “Pamukkale Üniversitesi bünyesinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen toplamda 35.000 öğrenci bulunuyor. Öğrenciler yoğun ders programlarından dolayı Denizli’de bulunan doğal, kültürel ve tarihi değerleri tanıma ve ziyaret etme fırsatı maalesef bulamıyor. Bu projedeki öncelikli amacımız öğrencilere ilimiz ve ilçelerimizde bulunan doğal, kültürel ve tarihi değerlerin tanıtılmasına katkı sağlamaktır” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı