REKLAMI GEÇ

Pazaryerinde kitap okuma etkinliği

Pazaryerinde kitap okuma etkinliği

Çivril’de özel bir okulun öğrencileri, farklı bir etkinliğe imza attı. Beraberlerinde getirdikleri kitapları pazaryerinde okuyan öğrencilerin etkinliği, alışverişe gelen vatandaşların dikkatini çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2015 Pazar, 09:42

Çivril’de bu yıl eğitim öğretime açılan özel bir okulun öğrencileri, öğretmen Ergün Aksoy’un gözetiminde farklı ve dikkat çeken bir etkinlik gerçekleştirdi. Ellerinde kitapla pazaryerine gelen 90 öğrenci, “Okumaya Geldik” yazılı pankart açtı. Ardından da bir saat boyunca kitap okudular. Etkinliğe Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan da destek verdi.

pazaryerinde-okumaya-geldik-etkinligi-ic

Pazaryerinde kitap okuyan öğrenciler ile bir araya gelen Güven “Bu güzel çocuklarımız harika bir projeye imza attı. Kendilerini kalben tebrik ediyorum. Pazaryerindeki esnaf kardeşlerimizin takdiri de gözümden kaçmadı. Hepsi de gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Çivril’imize yeni gelen öğrenci arkadaşlarımıza derslerinde başarılar diliyorum. Her zaman yanlarındayız”dedi.

Bir saat süren kitap okuma programından sonra öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Çivril pazaryerini ve çarşısını gezerek ilçe hakkında bilgi edindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı