REKLAMI GEÇ

Çivril Devlet Hastanesi’ne 3 uzman hekim atandı

Çivril Devlet Hastanesi’ne 3 uzman hekim atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Çivril Devlet Hastanesi’ne kadın hastalıkları, dahiliye ve göz hastalıkları branşlarında 3 yeni hekim ataması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2015 Çarşamba, 11:21

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Çivril Devlet Hastanesi’ne 3 yeni uzman hekim ataması yapıldığını, göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Damla Aydın, başlayan dahiliye uzmanı Dr. Melek Özdemir, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Melek Çiçek’in göreve başladığını bildirdi.

Çivril Devlet Hastanesi’nin, Uşak ve Afyonkarahisar’ın bazı ilçelerinde yaşayan vatandaşlara da sağlık hizmeti verdiği belirten Öztürk, “ Çivril Devlet Hastanesi,Uşak’a bağlı Karahallı ve Sivaslı, Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı ve Dinar gibi ilçe ve köylerle birlikte yaklaşık 90 bin kişiye hizmet vermektedir. Çivril Devlet Hastanesi’nde; genel cerrahi, radyoloji, kardiyoloji, KBB, çocuk hastalıkları, üroloji, göğüs hastalıkları ve nöroloji alanlarında uzman hekimlerimiz görev yapmaktadır. Bu uzman hekim kadrolarımıza son yapılan atamalarla dahiliye, göz ve kadın hastalıkları alanında 3 yeni hekim arkadaşımız da katılmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı