REKLAMI GEÇ

Düğün dönüşü feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

Düğün dönüşü feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

Çivril’in Naldanlı Mahallesi’ndeki akrabalarının düğününden dönen Türkyılmaz ailesi faciayı yaşadı. İçinde 4 kişinin bulunduğu otomobil önünde seyreden traktöre çarparak takla attı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2017 Salı, 10:03

Kaza gece geç saatlerde meydana geldi. Çivril’in Naldanlı Mahallesi’nde yakınlarının düğününe katılan Türkyılmaz Ailesi dönüş yoluna geçti.

Memduh Türkyılmaz, yönetimindeki 20 NR 276 plakalı otomobil ile seyir halindeyken, Işıklı yolunda önünde seyreden traktöre arkadan çarptı, takla attı.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Memduh Türkyılmaz, eşi Gülsüm Türkyılmaz (45) ve çocukları Ergün (16) ile Emre (14) yaralandı. Emre Türkyılmaz’ın telefonla durumu düğündeki akrabalarına bildirmesinin ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Türkyılmaz Ailesi’nin yakınları da kaza yerine koştu.

Gülsüm Türkyılmaz ile iki oğlu araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilirken, otomobilde sıkışan Memduh Türkyılmaz itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda kurtarıldı.

Ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Memduh Türkyılmaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor.

KAZADAN SONRA KAÇTI, JANDARMA YAKALADI
Kazanın ardından yapılan incelemede traktör sürücüsünün kaçtığı belirlendi. Olay yerindeki traktör parçaları ve elma kasalarından yola çıkan jandarma ekipleri, Yeniköy Mahallesi’nde E.Ş.nin gece geç saatlerde traktörle köye döndüğünü belirledi.

Jandarma kazadan 3 saat sonra E.Ş.yi evinde gözaltına aldı.

(Kaynak:Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı