REKLAMI GEÇ

FETÖ iddiasını kaldıramadı, emekli polis intihar etti

FETÖ iddiasını kaldıramadı, emekli polis intihar etti

Çivril’de emekli polis Tuncer Ö. evinin önünde kendini asarak yaşamına son verdi. Ardında intihar mektubu bırakan Tuncer Ö.nün bir süre önce FETÖ’den ihraç edilen bir polisin adını vermesi nedeniyle sorgulandığı, bunu kaldıramadığı için de yaşamına son verdiği öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2020 Pazar, 11:10

Çivril’de yaşayan emekli polis amiri Tuncer Ö. FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra evinin önünde bulunan sundurmaya kendini asarak yaşamına son verdi. Tuncer Ö.nün intihar etmeden önce kendisine atfedilen FETÖ’cü ithamını kaldırmadığını yazdığı bir mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Emekliye ayrıldıktan sonra Çivril’in Kavakköy Mahallesi’ne yerleşen Tuncer Özkan’ın adı yaklaşık 2 yıl sonra FETÖ soruşturmasına karıştı. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında önce beylik tabancasına ve pasaportuna el konan Tuncer Ö.nün bilgisayarı ve telefonuna da el kondu.

Daha sonra jandarma tarafından evden alınan ve sorgulanan Tuncer Ö. serbest bırakıldıktan sonra evine geldi, kimsenin olmadığı sırada da kendini asarak yaşamına son verdi.

İntiharın ardından Tuncer Ö.nün bıraktığı intihar mektubu eşi Emine Ö. tarafından bulundu.

Eşinin Atatürkçü ve cumhuriyete bağlı biri olduğunu belirten Emine Ö. yaklaşık iki yıl önce daha önce çalıştığı yerdeki bir polisin FETÖ’den ihraç edildiğini, sorgusunda da eşinin adını verdiği için sürecin başlatıldığını söyledi.

Emine Ö. “Eşim hakkında FETÖ ile ilgili hiçbir dava açılmadı ve soruşturma geçirmedi. Darbe girişiminden sonra görevden uzaklaştırılan bir polis, daha önce karşılıklı yaşadıkları ile ilgili intikam almak için adını vermiş. Eşim bu durumu kaldırmadı ve intihar etti” dedi.

Tuncer Ö. Çivril’in Kavakköy Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı