REKLAMI GEÇ

Gümüşsu Şelalesi’ne çevre düzenlemesi

Gümüşsu Şelalesi’ne çevre düzenlemesi

Büyükşehir Belediyesi, Çivril’de bulunan Gümüşsu Şelalesi’nde çevre düzenlemesi çalışmaları için ilk adımı attı. Şelalenin çevresindeki 144 bin 862 metrekarelik alanda imar planı değişikliği yapıldı, mera alanından çıkarıldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2016 Perşembe, 14:58

Mayıs ayı toplantılarını ilk birleşimini Çivril’de gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Gümüşsu Şelalesi ve Işıklı Gölü’nde incelemelerde bulunmuştu.

Gümüşsu Şelalesi ile Işıklı Gölü’nün turizme kazandırılması amaçlı çevre düzenlemesi ile ilgili ilk adımı atan Büyükşehir Belediye Meclisi, imar planı değişikliğini onayladı.

144.8 DÖNÜM ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen imar planı değişikliğine göre, Gümüşsu Şelalesi’nin çevresinde gerçekleştirilecek olan park ve rekreasyon çalışmaları için 144 bin 862 metrekarelik mera alanı park alanına dönüştürüldü.

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA BAŞLAYACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gümüşsu Şelalesi çevre düzenleme çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağını açıkladı. Zolan, çalışmalar tamamlandığında, Denizli’nin önemli doğa güzelliklerinden biri olan Gümüşsu Şelalesi’nin adına yakışır bir görünüme kavuşacağını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı